Ongekend Succes

Ongekend Succes Programma

Transformeer in 6 maanden tijd naar een ongekend succesvolle ondernemer

Ga ervoor!

Ontdek jouw potentieel en verdubbel je omzet!

Zit jij aan je inkomensplafond? Ervaar je stress en werk je teveel?

Verlang jij ernaar om door te breken en zonder stress een topinkomen te verdienen?

Dan is het Ongekend Succes Programma voor jou

Herken je dat? Je raakt verstrikt in alle marketing-, communicatie- en salestools die er voor handen zijn. De ene ondernemer zegt dit, de andere adviseur vertelt dat. De ene online goeroe verkondigd zus en tijdens de volgende webinar vertellen ze zo. Het is de kunst om deze informatie te filteren en wat overblijft zodanig vorm te geven dat het past bij jouw ondernemerschap. Dat is niet eenvoudig. Succesvolle ondernemers laten zich hierbij om die reden begeleiden. Want wat jou onderscheidend maakt ben jij! Blijf daarom dicht bij jezelf en waak ervoor dat je jouw authenticiteit niet verliest. Want dat is één van de belangrijkste ingrediënten om succesvol te zijn.
Wanneer je jezelf uit het oog verliest, raak je mijlenver verwijderd van je eigen ondernemersdroom. Het gevolg is dat je steeds weer je best moet doen om nieuwe klanten te vinden, of dat je precies hoe, waar en wanneer je werkt zoals jouw klant dat wil, totdat je vast zit in het keurslijf van je eigen bedrijf. Je gaat steeds harder werken met hetzelfde resultaat met een verdienmodel dat je beroofd van échte vrijheid en je tevens met een inkomensplafond opzadelt.

Dat is toch niets voor jou. Jij wilt meer, jij wilt er helemaal voor gaan en jij wilt snel verandering! Daarom heb ik voor jou een programma ontwikkelt waarin je in slechts 6 maanden tijd transformeert tot de ondernemer die je altijd al wilde zijn. Ongekend succesvol, met voldoende vrije tijd, financiële mogelijkheden en de allerleukste klanten.

Het is tijd om op te staan en te laten zien wat je écht waard bent!

Hetzelfde jaar al genomineerd tot beste nieuwkomer in de markt op basis van gerealiseerde omzet.
Paul ter Wal
Team Andare
Linda durft te zeggen waar op het staat en geeft gevraagd en ongevraagd verhelderende inzichten. Daarmee zijn we pas écht gaan groeien.
Ruud van Petten
Wesseling Tuinen

Het Ongekend Succes Programma leert je:

DIT KRIJG JE

Uitgebreide Succes
modules

Je ontvangt 6 online trainingsmodules. De modules bestaan uit meerdere lessen en zijn gebaseerd op het KOMPAS-model. Daarmee kun je elk onderdeel van het KOMPAS in je eigen tijd eigen maken en volledig integreren tot een bewezen succesvolle bedrijfsstrategie. Elke module bestaat uit diverse video’s, transcripties en een werkboek.

(op deze pagina lees je alles over het KOMPAS-model)

VIP-dag
Financiële zaken

Heb je al een VIP-dag gehad bij je  Succes Boost? Nog beter! Deze VIP-dag is een uitstekend vervolg daarop. Tijdens deze dag gaan we samen met een financieel expert in op jouw persoonlijk ondernemerschap in relatie tot geld. De inzichten die je hiermee krijgt zullen je helpen om je omzet te verdubbelen.

1:1
Mentoring

Ik heb navraag gedaan bij mijn klanten over wat hen het meest heeft geholpen gedurende een traject bij mij. Wat bleek. De 1:1 gesprekken waarin we concreet aan de slag gingen met een individueel plan het meest helpend! Daarom krijg je elke maand een 1:1 mentorsessie.

Intervisie bijeenkomsten

Leren door ervaringen te delen is een hele krachtige manier om kennis te vergaren.

1 Keer per maand komen alle deelnemers (doorgaans online) bij elkaar om kennis en ervaring met elkaar te delen. 

Virtuele Live Training

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Middels een virtuele live training van een dagdeel, kunnen we heel veel met- en van elkaar leren. Een live training is interactief, waardoor je het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Succes Event

Kom leren, laat je inspireren, maak kennis met collega-ondernemers, pak je podium en nog veel meer! Als deelnemer van het programma heb je gratis VIP-toegang tot het succes event.   

BONUS 1

Extra toegangskaart voor het Succes Event t.w.v. €799

Persoonlijk geloof ik niet in concurrentie. En waarom zou jij dat wel doen? Gun je collega-ondernemer hetzelfde succes. Nu tijdelijk gratis een extra  toegangskaart voor het Succes Event, als je deelneemt aan het Ongekend Succes Programma

BONUS 2

Tijdelijk GRATIS
Succes Boost t.w.v. €1297

Krijg een succes Boost tijdelijk GRATIS! bij aanschaf van dit programma. Heb je al een Succes Boost gevolgd? Dan krijg je dat aankoopbedrag in mindering gebracht op je rekening.

Ik deel ruim 20 jaar marketingervaring met je die ik heb opgedaan bij zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Eerst in dienst bij gerenommeerde bedrijven en het laatste decennia als ondernemer. Ondertussen heb ik mijn uitgebreide marketingkennis aangevuld met diverse communicatie- en coachopleidingen. Op die manier kan ik waardevolle kennis overdragen én als begeleidend mentor optreden.

Bijna 10 jaar lang ben ik op deze manier als zelfstandig strategisch marketingadviseur onderscheidend geweest voor mijn klanten. Zij noemen mij hun businesscoach en ik heb er dan ook vele geholpen hun omzet minimaal te verdubbelen en hun bedrijf op alle fronten te laten groeien. Met mijn hulp zijn deze ondernemers (nog) succesvoller geworden.

We hebben in Nederland erg veel coaches, trainers en adviseurs. Des te belangrijker is het voor hen om zich te onderscheiden. Voor deze zelfstandig professionals, ook wel kennisondernemers genoemd, zet ik mijn kennis en kunde in als succesmentor. 

Als wij samen aan de slag gaan, staat jouw persoonlijk ondernemerschap voorop. Dat vullen we aan met onmisbare marketingkennis. De persoonlijke begeleiding en intervisies in het ongekend succesprogramma, maken het onmogelijk om jouw succes nog langer een halt toe te roepen. 

Wil jij financiële onafhankelijkheid, ondernemen zonder stress, de leukste klanten en genieten van échte vrijheid? Dan kies je voor succesvol ondernemerschap. Als succesmentor begeleid ik jou met het ongekend succes programma bij het bereiken van dit succes. 

'We barsten van de plannen en ideeën. Maar waar begin je? Samen met Linda hebben we kritisch onze bedrijfsstrategie onder handen genomen. Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar hadden we al bijna de omzet die we normaliter in een jaar halen.'
Dennis Eggen
De Patrijs Catering & Events
Linda heeft mij enorm geïnspireerd. Naast een goedlopende kliniek heeft ze mij vervolgens ook nog geholpen met een ander verdienmodel. Ik onderneem nu in vrijheid!
Dionne Linskens
Huidkliniek Amsterdam Zuid

Het Ongekend Succes Programma is ideaal voor ondernemers die:

  • al langer ondernemen en eindelijk willen doorgroeien naar een volgend niveau ondernemersniveau waarmee zij in staat worden gesteld hun bedrijf ten dienste van hun ideale leven in te zetten.
  • voldoende lef hebben om kritisch naar hun bedrijfsstrategie te (laten) kijken.
  • tijd willen investeren om blijvende veranderingen teweeg te brengen die bijdragen aan succesvol ondernemerschap.

Waarom langer wachten?

Pas vandaag al je bedrijfsstrategie aan en word ongekend succesvol