Linda Blankendaal

Nooit meer middelmatig ondernemen

Heel eerlijk? Het heeft bij mij even geduurd voordat ik besefte dat er veel meer uit mij en mijn bedrijf te halen was en ik niet meer wilde ondernemen op de manier zoals ik dat altijd deed. Het enige dat ik wist was dat de wijze waarop ik ondernam al langere tijd aan mij knaagde. Ik wilde naar een volgend niveau als ondernemer, maar was altijd druk, altijd onderweg,… Ik noemde mijzelf strategisch marketingadviseur, maar werd gezien als businesscoach, want ik gaf over de gehele bedrijfsbreedte advies, coachte het management, deed ludieke brainstormsessies met het personeel en gaf (interne) trainingen. Maar ik gunde mijzelf niet de tijd om kritisch mijn eigen bedrijf tegen het licht te houden. Gelukkig kreeg ik toen een whiplash. Dat zeg ik natuurlijk pas achteraf, maar er ontstond op dat moment opeens ruimte om iets te doen aan dat knagende gevoel. Een zoektocht volgde waarin ik antwoord zocht op de vraag: ‘Hoe kan ik op de allerbeste manier ondernemers helpen in de helft van de tijd’. Ik kon zelf immers geen hele dagen meer staan of zitten. Ik moest mijzelf opnieuw uitvinden en dat ging gepaard met de nodige twijfels, trainingen en nieuwe ideeën. Het resultaat overtreft al mijn verwachtingen! 

Om te beginnen stuitte ik tijdens deze zoektocht op mijn oude liefde, Paarden! Daarna maakte ik kennis met paardencoaching. Zou ik mijn hobby zakelijk kunnen inzetten? Er volgde 2 opleidingen; systemisch coachen en teamcoachen met paarden. Ik leerde veel, kreeg inzichten en (ook fijn) bevestiging van mijn reeds aanwezige kennis en kunde. Ik voegde daarna paardencoachen aan mijn gereedschapskoffer toe en paste mijn verdienmodel enigszins aan waardoor ik in de helft van de tijd al net zo succesvol werd als voor mijn zoektocht. Totdat we werden  overvallen door de Coronamaatregelen en ons huishouden plots 80% van de totale inkomsten moest missen. Wat mij alleen maar opnieuw stimuleerde. Als ik vóór corona mijn omzet kon verdubbelen in de helft van de tijd, dan kon ik dat nu ook. Bovendien zou ik dat ook voor anderen mogelijk moeten kunnen maken. Ik ging terug naar de tekentafel om mijn ideeën verder uit te werken en terug te komen met een paar steengoede succesprogramma’s.

De Succesmentor was geboren. De nieuwe manier van ondernemen voor zelfstandig professionals en ondernemers in het klein MKB.

kennismaken met max ?

KOM MEE NAAR BUITEN
EN
BOOST YOURSELF!

Tijdens een succesboost of een teamboost
maak je kennis met Paardencoachen
en met mijn paard Max.