Succes Boost

Succes Boost

Razendsnel inzicht én een concreet actieplan

STOP!

met middelmatig ondernemen

Gun jezelf
een succesboost

Ben jij toe aan de volgende stap in je ondernemerschap?

Heb je dat extra zetje in de rug nodig om die stap nu echt te maken?


Dan is de Succes Boost voor jou!

Ga niet op in de massa, maak jouw eigen keuzes. Juist nu is dat belangrijker dan ooit. Want Succes ben je zelf.

Ik zie veel ondernemers hiermee worstelen. Zonde!! Er zit zoveel potentieel! Ook jij kunt het ondernemersleven leven waar je altijd al van hebt gedroomd. Financiële onafhankelijkheid, genoeg tijd voor je gezin, vrienden en natuurlijk jezelf. Maar hoe pak je dat aan? Waar begin je? Welke informatie heb je nodig? Hoe weet je welke stappen jij nog moet zetten? Het begint bij jou, JIJ bent het bedrijf.

De Succes Boost geeft je antwoord op deze vragen. Je leert de belangrijkste marketingvaardigheden die niemand je leerde toen je startte met ondernemen én je krijgt inzicht in jouw persoonlijk ondernemerschap tijdens een intensieve VIP-dag. Hiermee krijg je alle ingrediënten in handen om jouw succes een enorme boost te geven.

Dit is hèt moment om door te groeien met jouw bedrijf terwijl je zonder stress, met voldoende vrijheid gaat ondernemen.

De aanpak van Linda werkt enorm verhelderend. Eindelijk heb ik keuzes kunnen maken waarbij ik mij goed voel én mijn bedrijf laat groeien!
Ellen Pitlo
Fotograaf
Ik gruwelde altijd van het woord focus. Totdat Linda mij deed inzien dat ik juist daardoor mijn succes belemmerde.
Sylvia Heistek
De Succeswinkel

Met de Succes Boost leer je

DIT KRIJG JE

Succes
trainingen

Er zijn een aantal marketingvaardigheden die elke ondernemer moet weten én moet kunnen toepassen om succesvol te kunnen zijn. Gek genoeg ontbreken ze zelfs in de meeste marketingopleidingen. Ik heb ze voor je verwerkt in een aantal online trainingen, zodat je ze rustig in je eigen tijd kunt eigen maken. Hiermee wordt de eerste belangrijke stap om door te groeien gezet.

VIP-Dag
Deel I Succes Analyse

Welke factoren zijn van invloed op jouw succes? Waar ben je heel goed in? Waar liggen je verbeterpunten? Welke rol speelt jouw omgeving? We starten de VIP-dag met een succesanalyse. Hiermee kun je direct de volgende dag al het verschil maken. De Analyse doen we aan de hand van opdrachten die je vooraf thuis hebt gemaakt. De ochtend wordt afgesloten met een uitgebreide lunch. 

VIP-Dag
Deel II Paardencoaching

Een belangrijk onderdeel van de Succes Boost is het krijgen van inzicht in jouw persoonlijk ondernemerschap. Paardencoaching is dé manier om in een kort tijdsbestek heel veel inzichten te krijgen. Onderzoek wijst uit dat 1 coachsessie in het bijzijn van een paard, gelijk staat aan 2 tot 4 reguliere coachsessies. 

Online
Mentorsessie

Het is niet ongebruikelijk dat een paardenscoachsessie nog erg lang doorwerkt. Er komen in de eerste weken erna vaak nog veel inzichten en vragen. Om die reden krijg je 3 weken na de VIP-dag, een online mentorsessie, zodat jij alles uit je Succes Boost kunt halen.

TIJDELIJK BIJ DE SUCCES BOOST

BONUS 1:

Actiekalender
t.w.v. €225

Misschien herken je het wel. Je hebt grootse plannen die vakkundig worden weggevaagd door de waan van de dag. En voor je het weet ben je een paar maanden verder. Om je inzichten en plannen daadwerkelijk om te zetten in concrete acties, is een actiekalender een onmisbaar hulpmiddel. 

BONUS 2:

Extra mentorsessie
t.w.v. €175

Je hebt alle tools in handen gekregen om een aantal grote stappen te kunnen nemen. Het is enorm fijn om nog heel even een stok achter de deur te hebben. Na de laatste mentorsessie, krijg je daarom nóg een extra mentorsessie. Stuur vooraf je vragen of ingevulde acatiekalender in, zodat je het optimale uit deze sessie kunt halen.

Ik deel ruim 20 jaar marketingervaring met je die ik heb opgedaan bij zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Eerst in dienst bij gerenommeerde bedrijven en het laatste decennia als ondernemer. Ondertussen heb ik mijn uitgebreide marketingkennis aangevuld met diverse communicatie- en coachopleidingen. Op die manier kan ik waardevolle kennis overdragen én als begeleidend mentor optreden.

Bijna 10 jaar lang ben ik op deze manier als zelfstandig strategisch marketingadviseur onderscheidend geweest voor mijn klanten. Zij noemen mij hun businesscoach en ik heb er dan ook vele geholpen hun omzet minimaal te verdubbelen en hun bedrijf op alle fronten te laten groeien. Met mijn hulp zijn deze ondernemers (nog) succesvoller geworden.

We hebben in Nederland erg veel coaches, trainers en adviseurs. Des te belangrijker is het voor hen om zich te onderscheiden. Vanaf heden zet ik daarom als succesmentor mijn kennis en kunde in voor jou als kennisondernemer.

Als wij samen aan de slag gaan, staat jouw persoonlijk ondernemerschap voorop. Dat vullen we aan met onmisbare marketingkennis. De persoonlijke begeleiding en intervisies in mijn programma’s, maken het onmogelijk om jouw succes nog langer een halt toe te roepen. 

Wil jij financiële onafhankelijkheid, ondernemen zonder stress, de leukste klanten en genieten van échte vrijheid? Dan kies je voor succesvol ondernemerschap. Als succesmentor begeleid ik jou bij het bereiken van dit succes. 

De Succes Boost is daarbij een belangrijke eerste stap die eigenlijk elk ondernemer zou moeten zetten. Maar ik heb hem speciaal voor jou als kennisondernemer ontwikkeld.

 

Herken je dat, verstrikt raken in je eigen creativiteit. Ik denk dat élke ondernemer zo nu en dan een sparringpartner nodig heeft om weer met een frisse blik vooruit te kunnen. Een Succes Boost gaat zelfs nog een stap verder.
Gerco Flens
WorkSelect

De Succes Boost is ideaal voor ondernemers die 

  • toe zijn aan de volgende stap in hun ondernemerschap, maar nog niet weten hoe ze die moeten zetten.
  • steeds tegen dezelfde obstakels oplopen die hun succes in de weg staan.
  • nu nog niet toe zijn aan een intensief begeleidingstraject, maar wel graag stappen willen zetten.

nieuwe inzichten én een concreet actieplan!

Gun jezelf een Succes Boost