DOE-HET-ZELF-WINKEL

Elke ondernemer loopt weleens vast. Inderdaad, ik ook. Een uitgebreid succesprogramma waarmee jij een grote verandering doormaakt heb je dan niet nodig. Maar een duwtje in de rug, samen met aanvullende en relevante kennis, zijn op dat moment zeer welkom. 

Hier, in mijn winkel, vind je het gereedschap dat jij nodig hebt om zelfstandig weer verder te bouwen aan jouw succes. Een soort doe-het-zelf-winkel dus.
Je kunt hier terecht voor online trainingen die je in je eigen tijd kunt volgen en handige tools die jou veel tijd en ergernis besparen.

Omdat ik ook weet hoe ontzettend waardevol het wordt gevonden om door mij te worden uitgedaagd en met mij te kunnen sparren over jouw bedrijf en je ondernemerschap, kun je hier ook hele korte coachtrajecten aanvragen. In dat geval spreken we elkaar hooguit een paar keer, en vaak genoeg om jou weer volop energie te geven. 

Bijvoorbeeld een Max-Boost. 
Hiermee krijg je 2 sparringsessies in het bijzijn van mijn paard Max. Niet alleen een ervaring die je echt niet wilt missen, maar vooral heel erg effectief om snel de inzichten te krijgen die je op dat moment nodig hebt. Dat het een boost is staat vast, want uit onderzoek blijkt dat 1 paardencoachsessie, zoals dat heet, gelijk staat aan 2 tot 4 reguliere coachsessies. 

Kijk rustig rond in mijn doe-het-zelf winkel en regel je eigen succes helemaal zelf. Zelfs de korte coachtrajecten kun je na aankoop helemaal zelf inplannen.

It’s up to you!

Op jouw succes!
Linda

Gereedschap voor succes

Korte coaching