Paardencoaching

Paardencoaching

RAZENSNEL ANTWOORD OP AL JOUW VRAGEN

EEN PAARDENCOACHSESSIE STAAT GELIJK AAN 2 TOT 4 REGULIERE BUSINESS COACHSESSIES EN IS ONGELOOFLIJK EFFECTIEF ALS TEAMUITJE

Paardencoaching is onderdeel van alle succesprogramma’s. En ik leg je graag uit waarom. 

Om te beginnen, paardencoaching is een coachgesprek in het bijzijn van een paard. Een paard laat ons tijdens het gesprek met allerlei signalen zien hoe we ons, soms bewust en meestal onbewust, voelen of over iets denken.

Als paardencoach heb ik geleerd om deze signalen te herkennen. Daar maak ik tijdens ons coachgesprek gebruik van, zodat we heel snel kunnen achterhalen wat jouw doorbraak naar het volgende niveau van ondernemen in de weg staat. Zodra je dat weet, kun je ermee aan de slag en is de eerste razendsnelle stap gezet om, net als duizenden andere kennisondernemers, jouw bedrijf ten dienste van jouw ideale leven te laten staan. 

Razendsnel, omdat 1 coachsessie met een paard gelijk staat aan 2 tot 4 reguliere coachsessies.

Niets kan verborgen blijven in het bijzijn van het paard, waardoor ik af en toe ter plekke een harde les kreeg voorgeschoteld. Gelukkig weet Linda daar feilloos mee om te gaan en was het alles bij elkaar een hele prettige en bijzondere ervaring die enorm veel teweeg heeft gebracht.
erwin haagen
Erwin Haagen
Yibblo

Zó levert paardencoaching een waardevolle bijdrage aan jouw succes.

IEDERE KEER OPNIEUW EEN BIJZONDERE ERVARING,...

Elke coachsessie met een paard is anders en ik vind ze allemaal even bijzonder. Temeer omdat ik vooraf nooit weet wat er gaat gebeuren. Persoonlijk vind ik dat een van de leukste dingen van paardencoachen. Een paard heeft geen agenda en reageert slechts op wat er op het moment tijdens de sessie gebeurt. Hierdoor weet ik nooit hoelang een coachsessie duurt. Dat kan variëren van 15 minuten tot ruim een uur. Maar je gaat altijd met inzichten naar huis. Als mentor geef ik je daarbij nog concrete handvatten mee, waarmee je direct de juiste stappen kunt zetten om jouw ideale ondernemersleven te leiden.

Linda

Nanno Busker Act2Connect

"Nooit gedacht dat ik met behulp van een paard gecoacht zou worden. Mijn nieuwsgierigheid won het. De werkelijkheid heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ging écht met concrete antwoorden naar huis, zodat mijn nieuwe bedrijf direct een boost kreeg."

Inze Meijer Make-up Artist

"Het is onvoorstelbaar wat het paard van Linda mij heeft laten zien. Ik heb er zoveel van geleerd. Ik ben ontzettend met mijn neus op de feiten gedrukt, en dat heeft mij een grote stap verder gebracht in mijn ondernemerschap."

Ria Duinker Anderen Coach

'Ik ben zelf paardencoach en heb veel andere paardencoaches aan het werk gezien. Linda is in al die jaren pas de tweede coach aan wie ik mijn klanten durf toe te vertrouwen. Ik zet haar graag in bij het coachen van teams. Niet alleen de combinatie met marketingstrategie maakt haar uniek, het is de wijze waarop ze deze combinatie inzet. Zij sluit heel persoonlijk aan bij jouw onderneming en onthult daarmee snel waar de kracht van jouw bedrijf zit.

Dáárom Paardencoaching

Ik houd ervan om snel en efficiënt te werken. No Nonsens en met respect kunnen zeggen waar het op staat. Als je het mijn klanten vraagt, is dit één van de dingen die mij kenmerken als succesmentor. Daarom past paardencoachen ook zo goed bij mijn werkwijze. Een paard is puur en leeft in het hier en nu. Hij laat ons slechts zien wat er op dat moment is. Geen poespas, geen verborgen agenda. Zo komen we samen snel tot de kern van de vragen. Het is bovendien ontzettend effectief om uit je vertrouwde omgeving te zijn, wanneer je wordt gecoacht. Het paardencoachen gebeurt in de buitenlucht. Hier mag je jezelf zijn en kun je je nette zakelijke kleding thuis laten, terwijl we ondertussen heel hard aan het werk zijn 🙂 Kies voor een Succes Boost,  Een Team Boost, het Ongekend Succes Programma of het Exclusief Succes Programma en maak kennis met deze bijzondere, inspirerende en effectieve manier om te werken aan het waanzinnig succesvol maken van jouw bedrijf.