Gratis Strategiegesprek

Laten we samen sparren over wat jij vandaag al kunt doen om een topinkomen te verdienen én ongekende vrijheid te gaan ervaren.

GRATIS
CHECKLIST

7 cruciale stappen die je nodig hebt om je omzet te verdubbelen 

In de afgelopen jaren heb ik met met heel veel verschillende ondernemers samengewerkt. Daarbij heb ik een patroon van succes ontdekt. Ontdek wat álle succesvolle ondernemers met elkaar gemeen hebben en welke van de 7 stappen jij nog nodig hebt om je omzet te verdubbelen.

cover vergroot

Weet jij nog waarom je ondernemer bent geworden? Ruim 90 procent is gestart om op eigen voorwaarden en eigen tijd te kunnen werken, met een goed inkomen in het vooruitzicht. 

(Bron CBS)

Ben jij een van die ondernemers bij wie het in praktijk tegen valt? Bijvoorbeeld omdat je omzet tegenvalt, Of verdien je wel goed, maar gaat dat ten koste van het samenzijn met je gezin, familie en vrienden? Zit jij in het keurslijf van je eigen bedrijf en ben je ‘in dienst’ bij je klanten?

Ik noem dat ‘middelmatig ondernemen’ Jarenlang heb ik dat zelf gedaan, totdat het aan mij begon te knagen en ik ervoor koos om op een andere manier te gaan ondernemen. Maar hoe? Tijdens mijn zoektocht heb ik ontdekt dat succes en vrije tijd prima samen gaan!

Wil jij stoppen met ‘middelmatig’ ondernemen en doorstomen naar de volgende stap?
Op hoog niveau ondernemen, zonder dat het ten koste gaat van je vrije tijd?
Klanten aantrekken die bij jou passen? En je omzet verdubbelen?

Werk aan een bedrijf dat ten dienste staat van jouw ideale leven en word op die manier écht succesvol. Verdien zonder stress een topinkomen en ervaar ongekende vrijheid.

 

Tijdens het strategiegesprek bespreken we samen:

  • hoe jij dit jaar je omzet kunt verdubbelen.
  • wat er in jouw situatie nodig is om ongekende vrijheid te gaan ervaren.
  • welke mogelijkheden jij hebt om zonder stress de volgende stap in je ondernemerschap te zetten.

Met ruim 20 jaar marketingervaring, waarvan 10 jaar als ondernemer, heb ik vele ondernemers helpen groeien in hun ondernemerschap. Sommige zijn daardoor een hele andere weg ingeslagen en volgen eindelijk hun échte passie, anderen zijn flink gaan uitbreiden met hun bedrijf en weer anderen hebben mij als hun vaste mentor aangehouden, omdat ze weten dat succesvolle ondernemers te allen tijde een externe sparringpartner aan hun zijde hebben. 

Al deze ondernemers hebben hun omzet zien verdubbelen, werken alleen nog maar met klanten die bij hen passen en werken veel efficiënter en met (nog) meer plezier.

In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar behaalden we al bijna de omzet die we normaal gesproken per jaar draaien.
Dennis Eggen
De Patrijs Catering & Events
Dankzij Linda ben ik zowel zakelijk als persoonlijk enorm gegroeid.
Dat is onbetaalbaar!
Ruud van Petten
Wesseling Tuinen
De vestiging in Amsterdam liep niet zoals gehoopt. Dat was wel anders nadat ik een jaar intensief met Linda had samengewerkt. We verhuisden zelfs naar een groter pand.
Dionne Linskens
Huidkliniek Amsterdam Zuid
Genomineerd tot beste nieuwkomer in de markt, op basis van omzet!
Paul ter Wal
Team Andare

LET OP Dit is alleen voor ondernemers die:

  • al langer ondernemen
  • tijd willen investeren om echte veranderingen door te voeren
  • kritisch naar zichzelf durven te kijken

Vul hier het aanvraagformulier in

Binnen 1 werkdag ontvang je een uitnodiging voor een gesprek