EXCLUSIEF
Voor Lourens Lezers

3 x

EEN AMBACHTELIJK AANBOD VOOR UW TUIN 
TEGEN INLEVERING VAN  UW VOUCHER

DOWNLOAD HIER UW VOUCHERS

Maak vóór 1 oktober 2022 uw afspraak

Uw vouchers zijn in te wisselen voor een

Bodemonderzoek
door Wesseling Tuinen

Voorkom onnodige kosten aan uw tuin. Wanneer u weet hoe het met de bodem in uw tuin is gesteld, is het eenvoudig om uw tuin precies te geven wat hij nodig heeft. Zo houdt u uw tuin gezond.

De samenstelling van de bodem is aan verandering onderhevig. Daarom adviseren wij elke 2 jaar een bodemonderzoek te doen, zoals u een rijke groei en bloei behoud.  
Tijdens een bodemonderzoek nemen wij monsters van uw bodem en sturen dat naar het lab. Daar onderzoeken wij het organisch stofgehalte, de PH-waarde en de voor de plant en het gazon beschikbare voedingselementen. De uitslag ontvangt u in een rapport, samen met een bemestingsadvies op maat.

200
170
  •  

15% korting

Persoonlijk beplantingsadvies
van BotaniQ

Net als dat er extraverte en introverte mensen zijn, kennen we ook extraverte en introverte planten. Natuurlijk kijken we samen naar wat u mooi vindt, maar de basis van mijn advies is gebaseerd op een uitgebreid interview dat ik vooraf met u heb gedaan. Daarmee ontstaat een beplantingsplan dat is gebaseerd op wat u mooi vind, uw persoonlijkheid én uw tuinwensen.

Stel u bent van nature erg rustig en u werkt veel thuis. U bent regelmatig even in de tuin te vinden tijdens uw pauzes om uzelf weer op te laden.  In mijn beplantingsdavies verwerk ik  planten die behalve erg mooi ook heel krachtig zijn. U krijgt daarmee daadwerkelijk een persoonlijk beplantingsadvies.

180
153
  •  

15% korting

Tuinschets op locatie
met Ton Tuinen

Misschien herkent u het wel. U drinkt een kopje koffie in de tuin en denkt: ‘Dat kan anders, het wordt tijd dat we onze tuin onder handen gaan nemen.’ Misschien wilt u al heel lang een nieuw terras, of eindelijk dat beschutte plekje creëren of misschien denkt u na over een vijver. Er borrelen allerlei tuinideeën bij u op, maar waar begint u? 

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor uw tuinplannen. Nodig daarom een tuinontwerper uit, zodat u samen met een expert kunt brainstormen over uw plannen. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wanneer u Ton Vissers uitnodigt komt hij gewapend met een schetsblok, zodat u het advies ook visueel ontvangt.

180
153
  •  

15% korting

OVER ONS

3 onafhankelijke professionals

1 bijzondere kijk op tuinen

Onze samenwerking is niet nieuw. De wijze waarop wij bezig zijn met tuinen is dat voor veel van onze klanten wel. 
Ons doel: Van uw buitenruimte (ongeachte het formaat) een ware belevenis maken.

Dat gaat veel verder dan iets creëren dat u mooi vindt. Van ons krijgt u gevraagd en ongevraagd advies en als u niet oppast bent u, nadat een van ons bij u in de tuin is geweest, een ware tuinkenner en heeft u uw vrienden en familie genoeg te vertellen wanneer zij de volgende keer op bezoek komen.
Want er is zoveel te delen over vergeten plantenkennis, de historie van uw stuk grond en wat zich ongemerkt allemaal in uw bodem afspeelt.
Kennis die wij graag met u delen.  Want voor ons is biodiversiteit en een groene tuin geen nieuwe hype, maar de normaalste zaak van de wereld wanneer u wilt genieten van uw eigen stukje natuur. En laat dat nu precies datgene zijn dat uiteindelijk iedereen graag wil. Genieten van de natuur. Uit ervaring weten wij; U geniet nóg meer wanneer u meer van de natuur begrijpt en ziet wat er gebeurt in uw eigen tuin.

Ook zin om nog meer te genieten?
Download nu alvast uw vouchers en maak vóór 1 oktober 2022 uw afspraak met ons. 

Klanten over ons

Fam. Witte Bloemendaal

‘Wij wisten heel goed waar onze tuin wel en niet moest voldoen. Maar om ervoor te zorgen dat het precies wordt zoals je in gedachten hebt is lastig. Totdat we met Wesseling Tuinen in gesprek raakte en zij al direct Ton Tuinen en Botaniq inschakelde. Je krijgt het beste uit 3 werelden. Beter hadden onze tuinwensen niet kunnen uitkomen.’

Dhr. Sukel Wormerveer

Wat een powerteam! Wij wilden een stiltetuin, maar de kennis, service en het vakmanschap van deze 3 toppers  hebben het resultaat ongelooflijk overtroffen. De tuin is een plek geworden waar we heel graag zijn en waar je helemaal in opgaat . 

 

Fam. De Kleine Santpoort Zuid

We zijn absoluut geen zweverige types, maar de nieuwe tuin, gebaseerd op de kennis van energiestralen, ‘voelt’ echt anders! We kunnen het nog het beste omschrijven als uitnodigend en comfortabel. Het geheel is in harmonie met het huis en klopt met de omgeving. 

 

Houdt u van spam? Wij ook niet.
We hebben wel gemerkt dat onze diepgaande kennis over tuinen altijd erg wordt gewaardeerd. Nadat u de voucher heeft aangevraagd delen wij deze kennis ook met u. Dat doen wij door u zo nu en dan tuinadvies te geven en praktijkervaring te delen op het e-mailadres dat u bij ons heeft opgegeven. Zo kunt u nog meer genieten van uw tuin. Wordt al deze nieuwe tuinkennis u uiteindelijk toch teveel? Dan kunt u zich eenvoudig weer afmelden. En stelt u onze kennis net als vele van onze klanten op prijs? Dan mag u het ons uiteraard ook laten weten. Vinden wij leuk. Bijvoorbeeld wanneer u zelf een vraag heeft, of iets heeft gehad aan onze tips. 

Oh ja, en wilt u hier meer over weten, dan kunt u onze privacyverklaring downloaden.